Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/rcad0634/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/rcad0634/public_html/lib/class.log.php on line 77
Despre noi

Newsletter


Despre noi

Din cand in cand, trebuie sa daruiesti un cadou sotiei, sotului, iubitei, iubitului, copiilor, parintilor, rudelor, prietenilor sau colegilor de la birou. Si atunci, esti pus de multe ori intr-o situatie dificila, nestiind ce sa oferi in dar.

Binenteles, ai posibilitatea de a oferi un cadou banal ce va fi repede uitat, cateva zile mai tarziu, intr-un colt sau sertar, uneori chiar aruncat la gunoi.

Sau poate esti prea ocupat cu sedinte interminabile,  sau prins intr-un trafic imposibil si nu ai timp sa alergi dupa acest cadou.

Acum ai posibilitatea de a oferi un cadou unic, ce va ramane mereu aproape, aproape de inima sarbatoritei/sarbatoritului.

Nu este greu deloc, poti alege un aranjament floral conceput cu toata priceperea si dragostea si un cadou inedit de pe site-ul nostru. Daca si aceasta optiune ramane dificila, atunci ne poti contacta si noi te ajutam cu o „mica consultanta” gratuita, „navigand” si alegand impreuna un dar de vis ce nu va fii uitat.

Suntem alaturi de tine 5 zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la 8:00 la 18:00 si te asiguram ca toata experienta, imaginatia bogata si dragostea in a darui vor fi puse in slujba ta. Apoi, ti-l aducem acasa sau in locatia indicata, ambalat „ca la carte”.

CINE SUNTEM:

Cadou By Sky este un concept de magazin virtual adresat celor care vor sa faca o surpriza deosebita persoanelor dragi, companiilor care vor sa-si rasplateasca angajatii sau colaboratori cu cadouri de neuitat si aranjamente florale originale.

Totodata ne adresam si hotelurilor, restaurantelor, organizatorilor de evenimente care doresc aranjamente florale unice.

CE NE CARACTERIZEAZA:

-          Calitatea serviciilor

-          Seriozitatea

-          Promptitudinea

-          Dinamismul

-          Pretul