Strict Standards: Declaration of ISC_SHIPPING::SaveModuleSettings() should be compatible with ISC_MODULE::SaveModuleSettings($settings = Array, $deleteFirst = true) in /home/rcad0634/public_html/includes/classes/class.shipping.php on line 8

Warning: Creating default object from empty value in /home/rcad0634/public_html/lib/class.log.php on line 77
Termeni si conditii

Newsletter


Termeni si conditii

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. www.cadoubysky.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a acestor reguli se poate citi de pe pagina Termeni si Conditii.

Definitii:
Acest magazin virtual este intretinut si administrat de SKY TECH ADVISOR SRL denumit in continuare SKY TECH ADVISOR
sau, generic Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.cadoubysky.ro, va fi denumita Client. Adresa web www.cadoubysky.ro este proprietatea SKY TECH ADVISOR SRL si va fi denumita in continuare Cadoubysky. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.cadoubysky.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:
Intregul
continut al site-ului este proprietatea SKY TECH ADVISOR SRL, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SKY TECH ADVISOR SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului Cadoubysky  in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SKY TECH ADVISOR SRL.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de
Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.
Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului
Cadoubysky a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Cadoubysky nu vinde produse care sa fie cumparate de minori. Poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizionate de catre adulti.

Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului
Cadoubysky beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica. Atunci cand este cazul, produsele vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.

Termene de livrare:
Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul
Cadoubysky, se incadreaza in intervalul de 1 (pentru Bucuresti si Ilfov) pana la 3 zile lucratoare (pentru celalte judete). In cazuri exceptionale Furnizorul poate mari termenul de livrare.

Taxe suplimentare:
Functie de locatia clientului si valoarea comenzii,
Furnizorul poate percepe o taxa de transport din partea clientului. De asemenea, atunci cand este cazul, clientul trebuie sa plateasca taxa de ramburs serviciului de curierat folosit pentru livrarea produselor.

Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI
Cadoubysky SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL Cadoubysky, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI Cadoubysky SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre
Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.